Inter cars - zniżki-NUMER JUŻ DZIAŁA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • boneso
    Classic
    • 2011
    • 25

Zamieszczone przez Mihau
    mirek_p11, to kiedy mniej więcej będzie montaż? Albo jakieś spy photo chociaż
    Myślę, że jak dobrze pójdzie to w piątek będą gotowe. Spy photo jak się uda to będzie w czwartek
  • s1
    Ambiente
    • 2010
    • 185

Witam.
    Zrodził mi się w głowie taki pomysł aby spróbować wyrobić klubowy numer w inter carsie, jak wiadomo zniżki wahają sie w stosunku do asortymentu i sięgają nawet 45%. Wiem że jeśli podamy numer np.kolegi mechanika to zniżka zadziała. Ale pomysł jest taki aby chętni z klubu kupowali pod jednym numerem a co za tym idzie zniżki będą większe. Do carsu mam niedaleko i jak będą chętni to mogę coś podziałać w tym temacie, chyba że ktoś z forumowiczów tam pracuje.Jakie jest wasze zdanie na ten temat??

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

Zamieszczone przez s1
      mogę coś podziałać w tym temacie,
      ja jestem za i jak dla mnie możesz działać

Komentarz

• WiktorBiernacki
        Classic
        • 2011
        • 32

Witam \
        Jak by co to służe swoją kartą - Warszawa Bemowo
        TDI

Komentarz

• s1
          Ambiente
          • 2010
          • 185

Dobrze kolego, ale ja miałem na mysli numer działający w całej PL wiem ze club corolli i polo ma taki numer

Komentarz

• macluke
            Elegance
            • 2010
            • 875

Re: Inter cars - zniżki

s1, to bardzo dobry pomysł

Komentarz

• adamusiek
              L&K
              • 2009
              • 1123

s1, pomysł bardzo dobry
              tylko nie wiem czy sam numer wystarczy, czy musi być też karta :roll:

Komentarz

• macluke
                Elegance
                • 2010
                • 875

Zamieszczone przez adamusiek
                s1, pomysł bardzo dobry
                tylko nie wiem czy sam numer wystarczy, czy musi być też karta :roll:
                adamusiek, już tam z rok nie byłem, ale podawało się sam numer i tyle. Z tymi zniżkami ceny w IC stają się atrakcyjne
                Ciekawe tylko jak duży rabat uda się wynegocjować... :szeroki_usmiech

Komentarz

• adamusiek
                  L&K
                  • 2009
                  • 1123

macluke, ja byłem chyba z 2 lata temu i wtedy miałem kartę
                  teraz tylko telefonicznie składam zamówienie i towar nawet czasem do domu przywiozą :szeroki_usmiech

Komentarz

• piotrek_os
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 8162
                    • Octavia II (1Z3)
                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Bardzo dobry pomysł - wiec jak mozesz to działaj :diabelski_usmiech
                    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

a ja was sprowadze na ziemie
                      Pierwsze pytanie będzie o dane rejestrowe firmy stowarzyszenia i tu pojawi sie pierwszy zonk
                      drugi zonk
                      jak rozpoznamy że dana osoba jest klubowiczem zonk zonk zonk

Komentarz

• tomikt
                        Rider
                        • 2007
                        • 391

djczas,

no widać ze bez tatuażu na krzyżu się nie obejdzie
                        ech...
                        TomikT

Komentarz

• djczas
                          RS
                          • 2005
                          • 9612

Problem podstawowy aby dostać zniżkę w IC musisz mieć działalność gospodarczą sklasyfikowaną PKD związanym z motoryzacją. Rabaty dostają pracownicy i klienci według kryteriów jak kupujesz za ileś tam $$$ to masz 5% aby mieć 45% procent musisz mieć duże obroty.

Kluby podane w temacie może i maja swoje numery w ic ale podejrzewam że mają uregulowany status prawny i dlatego dostali IC to hurtownia nie detaliści

Pomysł fajny ale jak dla mnie na dzień dzisiejszy nie realny do wykonania z pkt podanych w moim poście wyżej wiem co mówię bo próbowałem wynegocjować rabaty w kilku miejscach wlepa była wtedy mało popularna i pilnowaliśmy aby dostali ją tylko ci którzy uczęszczają na spoty tak było w małopolsce i na śląsku

Komentarz

Ja ostatnio kupowałem olej i żadnej karty nie chcieli, powiedzieli że jak podam numerek to będzie rabat i tyle. Na bank znajdzie się na forum osoba która może użyczyć numerek, poza tym to wszystkim wyjdzie na + bo jeśli wszyscy będziemy robić zakupy na jedno konto to na pewno uzbieramy niezły rabat

Na forum poznańskich Hondziarzy właśnie na takiej zasadzie to funkcjonowało, ktoś miał konto w IC, podał numer i wszyscy korzystali

Komentarz

• piotrek_os
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 8162
                              • Octavia II (1Z3)
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

No to kto podaje nr?
                              Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Waciak
                                Ambiente
                                • 2010
                                • 173

Mogę podać Ale czy przy braniu faktury w drugim końcu kraju na inne dane osobowe/firmę nie będzie problemu?? Bo jesli chodzi o teren kraju to bezproblemowo bo prowadzę działalnośc gospodarczą która mogę wykonywać wszędzie
                                Życie zaczyna się po...wyżej 4 tyś obrotów

Komentarz

• adamscool
                                  Ambiente
                                  S_OCP Member
                                  • 2008
                                  • 206

Temat ciekawy
                                  Ta Skodzinka twarda była!!!

1,9 TDI 136 z ECUSOFTa

Komentarz

• s1
                                    Ambiente
                                    • 2010
                                    • 185

Problem podstawowy aby dostać zniżkę w IC musisz mieć działalność gospodarczą sklasyfikowaną PKD związanym z motoryzacją. Rabaty dostają pracownicy i klienci według kryteriów jak kupujesz za ileś tam $$$ to masz 5% aby mieć 45% procent musisz mieć duże obroty.

Kluby podane w temacie może i maja swoje numery w ic ale podejrzewam że mają uregulowany status prawny i dlatego dostali IC to hurtownia nie detaliści

Pomysł fajny ale jak dla mnie na dzień dzisiejszy nie realny do wykonania z pkt podanych w moim poście wyżej wiem co mówię bo próbowałem wynegocjować rabaty w kilku miejscach wlepa była wtedy mało popularna i pilnowaliśmy aby dostali ją tylko ci którzy uczęszczają na spoty tak było w małopolsce i na śląsku

Testament już spisany, ZUS nie zrefunduje pogrzebu więc muszę znaleźć jakiś fundusze na trumnę. Data już ustalona wiem że będę nn
                                    Niby to jest logiczne ale te kluby dostały swój numer choc nie jest to działalnosc oraz swoje karty, narazie wstrzymajmy sie z podawaniem prywatnych numerów, sprubuje cos pogadac a jak nie wyjdzie to pomyslimy z czyims numerem ok??

[ Dodano: Czw 24 Lut, 11 11:20 ]
                                    A tak na marginesie jak ktos poda swój numer to raczej bedzie on działał tylko w IC w jego miejscowosci.

Komentarz

• Andrev3
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 6116

pomysł jest ciekawy, także będę śledził wątek
                                      RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• agrala
                                        Rider
                                        • 2011
                                        • 397

Z moich doświadczeń z IC w Kaliszu wiem że przynajmniej od moje osoby wołąją karty.
                                        Zawsze podawałem nr i było ok, jakiś czas później zaczeli wyskakiwać z pytaniami czy mechanik pozwolił na korzystanie (pytanie chyba raczej idiotyczne), pytają nawet o dane firmy jaka jest w bazie. Ostatnio nawet chcieli karty.
                                        Ktoś tu pisał że nr miały by tylko osoby które jeżdzą na spoty - co z osobami które nie mają na to czasu a są aktywnymi forumowiczami?
                                        Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
                                        Emulator czujnika poziomu oleju G266
                                        Napraw sterowników AIRBAG

Komentarz

• Kaziunciu
                                          Drive
                                          • 2010
                                          • 85

We Wrocku mozesz kupić bez karty ale 0 rabatu, rabaty tylko z kartą, pomysł Ciekawy tylko jak go rozwiązać ogólno-krajowo?

Komentarz

• djczas
                                            RS
                                            • 2005
                                            • 9612

agrala, to takie osoby by miały dopiero po roku i aktywnego działania na forum dostęp do zniżki nie ma nic za darmo sorry

Komentarz

• bandit57
                                              Classic
                                              • 2009
                                              • 20

Jesli chodzi o ten kod z CorroliClub to tak sie sklada ze mam kolege wlasnie z tego clubu. Zapytalem go jak to wyglada, podaja numer i dostaja znizke ( mowi ze okolo 20% badz wiecej) ale co najlepsze - podobno w systemie odrazu wyskakuja ze to tylko moga byc czesci do corroli.. Czy u nich jeszcze to dziala to nie wiem, kupowal on czesci jeszcze w zeszlym rokuna jesieni i byl zadawolony Najlepiej zapytac u zrodla :arrow: corroli club badz inter carsu

Komentarz

• macluke
                                                Elegance
                                                • 2010
                                                • 875

Zamieszczone przez djczas
                                                agrala, to takie osoby by miały dopiero po roku i aktywnego działania na forum dostęp do zniżki nie ma nic za darmo sorry
                                                Można na ten temat dyskutować.
                                                powiem tak: jeżeli coś takiego powstanie, to w interesie wszystkich, czyli użytkowników OCP będących klientami IC i samego IC) jest jak największy obrót, ponieważ na wysokość rabatu też trzeba 'zapracować'. Nie od razu dostaje się maksymalne upusty.
                                                Zatem sztuczne blokowanie jest niezrozumiałe i działa trochę na zasadzie 'pies ogrodnika'.

Komentarz

• s1
                                                  Ambiente
                                                  • 2010
                                                  • 185

Dj czas o czym Ty piszesz w moim wątku, jaki rok działania?? Co to za zasady?? jeśli będą chętni to każdy bedzię mogł z tego korzystać taka jest idea, Twoim zdaniem jeśli ktoś np nie pojedzie na spot to nie otrzyma zniżki??

[ Dodano: Czw 24 Lut, 11 15:55 ]
                                                  Może dlatego przez te zasady Twój wczesniejszy pomysł ze znizkami w innych hutrowniach upadł.

Komentarz

Pracuję...